کنتاکتور اشنایدر Options
کنتاکتور اشنایدر Options
Blog Article
بهصرفه بودن از لحاظ اقتصادی به دلیل طول عمر و کیفیت بالا
یکی از مشخصه های مهم کنتاکتور اشنایدر، رنج آن است. رنج کنتاکتور هایی اشنایدر بسته به نوع محصول تفاوت های را شامل می شود.
تغییر کم ظاهری نسبت به مدل های پیشین حتی زمانی که هنوز نام برند تله مکانیک روی کنتاکتورها حک میشد
پشتیبانی سایت says: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ سلام جناب محمد زاده عزیز
عیب یابی: کاتالوگ، راهنماییهایی برای عیب یابی و رفع مشکلات احتمالی کنتاکتورها ارائه میدهد.
کنتاکتورها برای کنترل جریان ها و ولتاژهای بالا طراحی شده اند و به ویژگی هایی مانند حفاظت در برابر اضافه بار و حفاظت از اتصال کوتاه برای اطمینان از ایمنی تجهیزات متصل مجهز شده اند.
کنتاکتور اشنایدر: کنتاکتور اشنایدر یه نوع کلید الکترومغناطیسیه که توی مدارهای برقی استفاده میشه تا تجهیزات بزرگ مثل موتور، پمپ، یا سیستمهای روشنایی رو کنترل کنه. این دستگاه باعث میشه بتونی بدون نیاز به دست زدن مستقیم به کلیدهای بزرگ، تجهیزات برقی رو از راه دور خاموش یا روشن کنی.
نتیجه: انتخاب کنتاکتور بر اساس آمپر، ایمنی، کارایی و هزینه رو بهینه میکنه.
برای انتخاب کنتاکتور مناسب برای کنترل موتور سه فاز، باید به جریان نامی موتور، ولتاژ نامی موتور و توان نامی موتور توجه کنید. از این رو برای استفاده از کنتاکتور اشنایدر با بوبین ۲۲۰ ولت در مداری که توان آن ۳۸۰ ولت است، باید از یک ترانس تطبیق ولتاژ استفاده کنید.
خیلی خوشحالیم از نظر لطفتون. بله فروشگاه الکتروثامن تمامی سری های کنتاکتور اشنایدر را در فروشگاه موجود دارد.
فروشگاه آسام کالا ، بزرگترین فروشگاه آنلاین عرضه کننده محصولات اتوماسیون صنعتی و تجهیزات برق صنعتی می باشد، تمامی کالاهای عرضه شده در آسام کالا با کنتاکتور اشنایدرشز گارانتی اصلی بوده و این فروشگاه همواره سعی دارد بهترین قیمت ها به خریداران ارائه نماید.
شرایط محیطی: در صورتی که کاربرد کنتاکتور در محیطهایی با شرایط آب و هوایی و یا شرایط صنعتی خاص است، باید اطمینان حاصل کنید که کنتاکتور انتخابی دارای مقاومت مناسب در برابر فشار، رطوبت، گرد و غبار و دیگر شرایط محیطی است.
خرید کنتاکتور اشنایدر اصل و با کیفیت از آرتا صنعت (نمایندگی اشنایدر در ایران)
در حین کار حتماً از وسایل ایمنی مانند عینک ایمنی و دستکشهای مخصوص نیز استفاده کنید. سیمهای نول و فاز را حتماً به ترمینالهای مخصوصی که برای هرکدام در نظر گرفته شده است وصل کنید. سیمهای خارج شده از کنتاکتور را به چراغها یا موتورهایی که مشخص شدهاند وصل کنید. حتماً سیمهایی که مربوط به کنترل کنتاکتور هستند، به کویل کنتاکتور وصل کنید، تا امکان کنترل کردن کنتاکتور از راه دور وجود داشته باشد. بعد از انجام دادن اتصالات به طور کامل آنها را چک کنید تا مطمئن شوید که اتصالات را به درستی انجام دادهاید و هیچ سیم برهنهای وجود ندارد. اگر اتصال برهنهای وجود داشت باید آن را با چسب برق بپوشانید و اتصالات را محکم و ایمن کنید. قبل از راهاندازی حتماً یک بار دیگر اتصالات و مراحل راهاندازی را چک کنید، اگر همهچیز درست باشد، میتوانید منبع تغذیه را متصل کنید و کنتاکتور را تست کنید. نصب و راهاندازی صحیح و اصولی کنتاکتور میتواند به بهترشدن عملکرد و افزایش ایمنی و بهرهوری بهتر سیستمها کمک کند.